Ползване от вкъщи на уеб продуктите на АПИС

11 март 2020

Отчитайки усложнената епидемична обстановка в страната и вероятността на много от служителите в организациите да се наложи да работят от вкъщи, АПИС реши да предостави на потребителите на настолната (десктоп) версия на информационните системи допълнителната възможност да ползват свободен демонстрационен достъп до WEB версията на продуктите до 13 април 2020 г.

WEB версията на модулите предлага редица нови и изключително полезни потребителски функции, които не са интегрирани в настолната версия. Например, в раздел „Ход на делото“ към всеки съдебен акт, наличен в „АПИС Практика“, може да бъде проследено пълното инстанционно движение на делото с всички постановени от съответната съдебна инстанция решения или определения.

Предоставеният свободен демонстрационен достъп е пълнофункционален и включва и други продукти на АПИС, които биха били от полза за потребителя.

Клиентите на десктоп продукти на АПИС, които желаят да получат достъп до уеб версията на информационните системи, могат да се свържат с обслужващия ги търговски представител или да пишат на e-mail: office@apis.bg.

 

Още новини

30 март 2020

Свободен достъп до новата процедура за надомната работа в условията на извънредно положение

АПИС Европа предоставя свободен достъп до новата разработка, налична в продукта АПИС Процедури: „Работа от разстояние и надомна работа при обявено извънредно положение“. Заедно с това публикуваме и образците на документи, необходими за законосъобразното въвеждане на този режим.

24 март 2020

Oбнародван e Законът за мерките и действията по време на извънредното положение

В извънредния брой 28 от 24.03.2020 г. на „Държавен вестник“ е обнародван Законът за мерките и действията по време на извънредното положение, обявено с решение на Народното събрание от 13 март 2020 г.

12 март 2020

Решение на Съда на ЕС по преюдициално запитване от България относно тълкуването на митническото законодателство на ЕС

Съдът постановява, че не е допустима национална правна уредба, съгласно която на нарушителя се налага освен имуществена санкция и плащане на равностойността на стоките.